Yeni Bir Şiir Doğuyor.. 
M. Selim Soysal (MSS) Yeni bir şiir daha doğuyor, Şiirin her mana atışında, Mısralar art arda hıçkırıyor, Nefes alıyor, şiir doğuyor.
Yine bir şiir daha doğuyor, Şiir vaktini her vuruşunda, Kafiyeler şavkı süzülüyor, Maraş ufkunda, şiir doğuyor.
Yeni bir şiir daha sarıyor, Gece çökünce satırlar keskin, Vuslatım hece, özne bilmiyor, Tuzaklardayım, şiir sarıyor.
Yine bir şiir daha başlıyor, Cümlelerin özneleri yorgun, Nazımı ölçüsüz biçimleniyor, Kafiye umrunda mı, işte başlıyor.
Yine bir şiir daha başlıyor, Kağıtlar sarardı, harf döküldü, Nar çekildi, artık esinti var, Mahsul derildi, şiir başlıyor.
Yine bir şiir daha geçiyor, Vakit ilerliyor, can takipte, Sema’ya hazan çöktü, geliyor, Harfler serildi, şiir geçiyor.
Yine bir şiir daha sayıyor, Kainat ayakta hece hece, Doksan dokuz satır bir gece, Esma’na hüsna şiir sayıyor. 
MSS M.Selim SOYSAL 28.09.2011 |
Yeni Bir Şiir Yazar suphi açık 2011-10-02 20:16:14 Selahaddin Çekmegil'in yeğeni olan Selim kardeşimiz bir şiir göndermiş...Hece hece... İnşaallah bu yazılar devam eder biz de feyz alırız.Kriter ailesine selamlar. | Teşekkürler Yazar mss açık 2011-10-03 13:12:25 Teşekkür ederim. O şeref, saygı, feyz (kriter'den) bana ait... Kriter ailesine selam ve saygılarımla.. | Yazar suphi açık 2011-10-05 15:24:28 Selami Çekmegil ağabeyimizin üzerimizde emeği çoktur. Bizleri yazmaya teşvik etmiştir. Selam ve saygılar... '' Suphi '' | ŞİİR DENEMESİNİN VİDEO KLİBİ Yazar mss açık 2011-12-18 20:11:07 Şiir Denemem için bir Ağabeyim ile Seslendirmeli Video Klip Yaptık.. Sizlerle paylaşmak istedim... Aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz : http://www.youtube.com/watch?v=Fj3IY5aEpFw |
Sadece kayıtlı kullanıcılar yorum yazabilirler. Lütfen hesabınıza giriş yapınız veya kayıt olunuz. Powered by AkoComment 2.0! |